Verzenden & Retouren

Bestelling plaatsen

De minimale afname bedraagt 3 flessen. Mocht u een andere hoeveelheid willen bestellen neemt u dan even contact op.  Daarnaast bieden wij een aantal proefdozen aan. Mocht u zelf een proefdoos van 6 flessen willen samenstellen, mail dan naar info@barovino.nl

Wij leveren 3x per week via PostNL, u heeft uw wijn, indien voorradig dus altijd binnen enkele dagen in huis. Heeft u een spoedlevering nodig, stuur dan met vermelding van uw ordernummer en overige gegevens een mail naar info@barovino.nl. Wij kijken dan wat de mogelijkheden zijn om u goed van dienst te kunnen zijn.

Voor levering geldt een bijdrage in de verzendkosten van € 6,50 (er zitten namelijk geen verzendkosten in de prijs van de wijn verwerkt). Tijdens het bestelproces kan ook aangeven worden dat de wijn wordt opgehaald in Maarssen. Dit gaat op afspraak. Wij zullen na uw bestelling contact met u opnemen.

Retourneren

Wijnen die niet bevallen kunnen worden geretouneerd, het gaat dan uiteraard alleen om de ongeopende flessen. In overleg worden deze ofwel teruggebracht of opgehaald, ofwel teruggestuurd. In dat laatste geval moet de afzender ervoor zorgen dat de wijn goed is verpakt en goed wordt verzonden. De eventuele verzendkosten van een retourzending zijn voor rekening van de afzender. Het teruggeven van wijn is mogelijk tot 2 weken na aankoop. Barovino betaalt het volledige bedrag van de wijnen terug (exclusief eventuele verzendkosten). Wanneer een fles ‘kurk’ heeft kan deze altijd worden teruggegeven, in dat geval wordt ook de geopende fles vergoed.